Anders og Beyonder

Trefadder og Beyonder fikk forskningsstøtte

Vi er utrolig stolte over kunne meddele at Trefadder og Beyonder har fått støtte fra Regionalt Forskningsfond Rogaland på 2,79 MNOK for å studere forskjellige treslag, alder på tre og deler av treet for å kunne klassifisere det mest optimale materialet for produksjon av superaktivert karbon. 

Avkapp fra våre klimaskoger kan bli råvare i batteriene. Gjennom skogpleie tar vi ut trær som ikke har fått optimale vekstvilkår. Disse trærne ville normalt blitt liggende i skogen og råtne, men gjennom partnerskapet med Beyonder blir disse nå en mulig råvare i batterier, noe som gir karbonfangstlagring og bidrar til verdens første helsirkulære klimaskog. 

Dette er utrolig kult 😊 🌳🌲 💚 og vi er mildt sagt hoppende glade🌲

Pressemeldingen kan leses her.