Anders-finansieringsbidrag2

1 million i finansieringsbidrag!

🌲 Hipp, hipp, hurra 🌲 🌲

Trefadder mottok 1 million i finansieringsbidrag for å plante enda mer klimaskog og videreutvikle våre produksjonssystemer.

I mer enn 12 uker har Trefadder sammen med 7 av landets mest spennende bærekraftige selskaper, Healthy EATS, SurplusMap, TotalCtrl, Seas of Norway , Empower, The Ocean Opportunity Lab og Packoorang fått skreddersydd oppfølging av de fremste rådgivere, eksperter og mentorer for skikkelig scaleup.

Trefadder-suksessen fortsetter med uforminsket styrket og vi gir en skikkelig bamseklem til Fauna Eksperimentet med Tore Gjedebo,, Siw Gjedebo, Nils-Henrik Stokke, Nickolas Hadzess Tomasgaard og Pia Warland i spissen som takk for både finanseringsbidrag og et fantastisk bra akselerator program.

Tusen takk også til alle øvrige deltagere og bidragsytere til Fauna Eksperimentet 🌲