Bursdag_2

Trefadder 3 år!

Norges grønneste eventyr fyller hele 3 år – Hurra hurra hurra !

Anders Kristiansen la frøet tilbake i 2019 og siden har det spiret og grodd til å bli Norges største aktør innen biologisk karbonfangst 🌱 🌳Nå har vi over 200 fantastiske bedriftskunder! 🤩

Tusen takk til våre investorer, styret med Inger Egeland-Helgøy, Anne Irene Håvarstein og Bjørn Kjærand Haugland, vekstakseleratorene Fauna Eksperimentet og ITSAccelerator – og selvsagt våre gode kunder og viktige strategiske utviklingspartnere som Microsoft, Advokatfirmaet BAHR AS og Beyonder.

Dagen ble feiret sammen med ansatte og støttespillere til en god markering. Anders mottok en utmerkelse av Haugesunds ordfører Arne-Christian Mohn på vegne av selskapet som har skapt nye arbeidsplasser og grønn inspirasjon til regionen.

På vegne av alle oss i Trefadder – Tusen hjertelig takk for at dere fortsatt heier på oss 🙏💚