Innoasis_small

Trefadders Stavanger-kontor på plass i Innoasis

Vi knaller til og flytter Stavanger-kontoret vårt til ny lokasjon.

I lekne Innoasis vil vi forsette å sitte sammen med den gode gjengen i Nordic Edge. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med de andre bedriftene på bygget, der fellesnevneren er grønn og urban innovasjon.

Kudos til Smedvig som står bak dette karbonlageret av et bygg, og Nordic Edge som har ansvar for innholdet. De holder Innoasis community levende. Norges nye hub for urban innovasjon lever foreløpig opp til forventningene. Ønsker du å komme innom for en prat, kontakter du bare vår mann i Stavanger – Tormod W. Losnedal på telefon 41280871.

En stor takk også til våre venner i MicrosoftLyseSpareBank 1 SR-Bank og Stavanger kommune som har bidratt til å realisere bygget.