Tripletex_appen

Tripletex «vanner» trær for Trefadder

Timeføring som gir bedriften bedre oversikt, samtidig som det bidrar til planting av trær, bedre klima og flere lokale arbeidsplasser. Høres ut som musikk våre Trefadder-ører!

Tripletex AS tok kontakt med oss sommeren 2020. Det var egentlig et hyggelig sjokk at en så stor bedrift ønsket å plante trær gjennom oss. De var vår første “Plant et tre” kunde, sier en engasjert Anders Kristiansen, daglig leder i Trefadder. – Vi mener Tripletex har inspirert flere kunder til å følge etter. Det er utrolig bra for miljøet!

Tusen takk til Thea Thunshelle og alle dere andre hos Tripletex som har bidratt til å gjøre dette samarbeidet til en suksess, gjennom å sørge for at deres kunder får bidra på en enkel og god måte i kampen for et bedre klima.

Hva har Trefadder og timeføring til felles?
Tripletex vil hjelpe norske bedrifter å få sine ansatte til å føre timer daglig. Det fører til rask og nøyaktig fakturering av kunder, løpende oppdatert oversikt for bedriften, og en korrekt lønnsslipp. Og Tripletex ville gi de ansatte en ekstra gulrot for å faktisk gjennomføre timeføringen.

Timeføring i Tripletex-appen.
Løsningen? Når en ansatt fører timer i Tripletex-appen, vannes en digital plante som til slutt blir en fullvokst plante. Denne blir gjort om til et ekte tre som plantes i jorda. Regelmessig telles det opp antall fullvoksne planter i appen som brukes som grunnlag for å donere penger til blant annet Trefadder.

Les mer på Tripletex egen side